Ridläger

RIDLÄGER SOMMAREN ÅR 2017 PÅ TUNALIDS RIDKLUBB

Välkommen till ridläger på Tunalids Ridklubb! Våra läger har sedan starten varit mycket populära och många deltagare återkommer år efter år.

Vi har en underbar omgivning att rida i och vår anläggning består bl.a. av en ridbana på 40 x 60 m och samt ridhus på 22 x 62 m. I mangårdsbyggnaden finns klubbrum, toaletter, duschar och kök. Vi har 14 platser för övernattning i mysiga lokaler med bl.a. ett nybyggt sovloft. Nytt för 2017 är att vi har färdigställt cafeteria/rwc, hiss och kontor i ridhuset. Tunalids Ridklubb är medlem i Svenska Ridsportförbundet.

HÄR FÅR DU PROGRAMMET: Pris är inkl. anmälningsavgift.

Vecka 25: 19-22/6 DAGLÄGER 4 dagar MÅN-TORS 1800:-

För barn och ungdomar. 1-2 pass ridning per dag, även körning kan förekomma samt teori med häst- och stallvård. Gruppindelning efter kunskapsnivå. 8 platser finns för elever på nybörjarnivå, och 8 platser för elever med flerårig ridvana. Åldersgräns 7 år samt kunna rida själv. Behöver barnet ledare rekommenderar vi våra miniläger.

Lunch och eftermiddagsfika ingår. Lägret avslutas med en hopptävling för de som vill med start ca kl 12.30. Vänner och familj är välkomna att delta som publik.

Lägret pågår mellan 9-16.00 de andra dagarna.

Vecka 26: 26-30/6 HOPPLÄGER 5 DAGAR MÅN–FRE 2400:- dagläger /3400:- övernattning

14 platser. Hoppläger som du kan välja att gå som dagläger eller helpension med övernattning i tvåbäddsalkover och mysigt sovloft.

På daglägret ingår lunch och fika på eftermiddagen. Daglägret är mellan klockan 9-16.00. Väljer du övernattningsalternativet ingår två lagade mål mat om dagen samt frukost, mellanmål och kvällsfika.

1-2 pass ridning per dag, teori samt häst- och stallvård. En häst per elev, indelning i 2 grupper. Under veckan tränar vi på dressyr, markarbete och hoppning, uteritter och mycket mer. Fokus ligger dock på att utvecklas i hoppning. Roliga kvällsaktiviteter tillsammans med våra ungdomsledare och vuxna. Lägret avslutas med en hopptävling för de som vill med start ca klockan 12.30. Vänner och familj är välkomna att delta som publik. Egen häst får gärna medtas. Lägret riktar sig till dig som rider junior fortsättningsgrupp.

Vecka 27: 3-6/7 DAGLÄGER 4 dagar MÅN-TORS 1800:-

Lägret pågår mellan 9-16.00 de andra dagarna.

Vecka 28: 10-13/7 TRÄNINGSLÄGER FÖR DIG MED PRIVATHÄST 4 dagar MÅN-TORS 1500:- dagläger och 2000 kr helpension med övernattning.

Läger för ryttare med fokus på vidareutbildning dressyr och hoppning.

12 platser. 1-2 ridpass per dag och teori. Lunch och em fika ingår. Vill man övernatta köper man själv frukost och middag samt kvällsfika. Lägret avslutas med en hopptävling med start kl 13.00

Vecka 31: 31/7-4/8 IGÅNGSÄTTNINGSVECKA 5 DAGAR MÅN-FRE 500 :-

För ridande på Tunalids Ridklubb. Ni kan hyra häst och sköta om den som din egen under veckan. Ni får rida enligt ett förplanerat schema. En härlig vecka där ni hjälper oss att sätta igång hästarna efter betet. Samtliga hästar ägda av Tunalids Ridklubb går att boka.

Vecka 32: 7/8-10/8 KVÄLLSLÄGER MÅN–TORS 1000:-

I första hand för vuxna, som arbetar på dagtid. Ca 1 tim ridning per kväll. Teoriundervisning, häst- och stallvård. Möjlighet till "myskväll" med eventuell övernattning finns. Fika ingår.

Vecka 32 7/8-8/8 MINILÄGER FÖR BARN 4-10 ÅR. MÅN–TIS kl 9-15.00 800:-

Dagläger mellan kl. 9.00 och 15.00. Barnen rider 1-2 pass/dag, leker, pysslar, lär sig om hästarna och har mysigt! Lunch och fika ingår. Även körning kan förekomma.

Lägret är öppet både för nybörjare samt barn som har erfarenhet sedan tidigare.

14 platser. Gruppindelning efter kunskap.

(Obs! För de som ännu inte fyllt 6 år vill vi att en förälder finns på plats och hjälper sitt barn under lägret samt är ledare av häst vid behov).

Vecka 32 9/8-11/8 MINILÄGER MED ÖVERNATTNING. ONS-FRE kl 9-15.00 1200:-

Lägret är öppet både för nybörjare samt barn som har erfarenhet sedan tidigare.

14 platser. Gruppindelning efter kunskap.

(Obs! För de som ännu inte fyllt 6 år vill vi att en förälder finns på plats och hjälper sitt barn under lägret).

Vecka 33 14-15/8 LÄGER FÖR RYTTARE MED FUNKTIONSHINDER MÅN-TIS

9.00-12.00 1000:-

Förmiddagsläger för ryttare med funktionshinder mellan kl 9.00-12.00. Vi pysslar med hästarna, rider 1-2pass/dag samt fikar. Vi har begränsat antal ledare så egen personal behöver medfölja.

Det går bra att ta med egen häst på våra läger, ange i så fall detta på anmälan då vi har begränsat antal platser. Vaccinationsintyg krävs.

Bokning av plats sker på tel.nr.

Anmälningsavgift för dag, kvälls och träningsläger: 600 :-

Anmälningsavgift för övernattningsläger: 1000 :-

Anmälningsavgift för

miniläger: 150 :-

Anmälningsblankett och anmälningsavgift ska vara klubben tillhanda senast två veckor efter bokningstillfället. Annars förlorar ni Er plats.

Har du frågor angående program eller anmälan är Ni välkomna att ringa till oss

på 0650-13745 eller skicka ett mail på This is a mailto link

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL TUNALID!

Uppdaterad: 2017-05-15 10:37
Skribent: Tina Andersson

Spela Bingo och stöd Idrotten!

logga_alone_500x172

Stöd Tunalids RK och handla från kända nätbutiker HÄR