Ridläger

Just nu!

BOKA TIDIGT RABATT!

BOKA RIDLÄGER FÖRE DEN 20/12-18 OCH FÅ 100KR RABATT PÅ ANMÄLNINGSAVGIFTEN!

RIDLÄGER SOMMAREN ÅR 2019 PÅ TUNALIDS RIDKLUBB

Välkommen till ridläger på Tunalids Ridklubb! Våra läger har sedan starten varit mycket populära och många deltagare återkommer år efter år.

Vi har en underbar omgivning att rida i och vår anläggning består bl.a. av en ridbana på 40 x 60 m och samt ridhus på 22 x 62 m. I mangårdsbyggnaden finns klubbrum, toaletter, duschar och kök. Vi har 14 platser för övernattning i mysiga lokaler med bl.a. ett nybyggt sovloft. Vi har också cafeteria/rwc, hiss och kontor i ridhuset. Tunalids Ridklubb är medlem i Svenska Ridsportförbundet.

HÄR FÅR DU PROGRAMMET: Pris är inkl. anmälningsavgift.

Vecka 25: 17-20/6 DAGLÄGER 4 dagar MÅN-TORS 2000:-

För barn och ungdomar. 1-2 pass ridning per dag, även körning kan förekomma samt teori med häst- och stallvård. Gruppindelning efter kunskapsnivå. 8 platser finns för elever på nybörjarnivå, och 8 platser för elever med flerårig ridvana. Åldersgräns 7 år samt kunna rida själv. Behöver barnet ledare rekommenderar vi våra miniläger.

Lunch och eftermiddagsfika ingår. Lägret avslutas med en hopptävling för de som vill med start ca kl 12.30. Vänner och familj är välkomna att delta som publik.

Lägret pågår mellan 9-16.00 de andra dagarna.

Vecka 26: 24-28/6 HOPPLÄGER 5 DAGAR MÅN–FRE 2600:- dagläger /3600:- övernattning

16 platser. Hoppläger som du kan välja att gå som dagläger eller helpension med övernattning i tvåbäddsalkover och mysigt sovloft.

På daglägret ingår lunch och fika på eftermiddagen. Daglägret är mellan klockan 9-16.00. Väljer du övernattningsalternativet ingår två lagade mål mat om dagen samt frukost, mellanmål och kvällsfika.

Två pass ridning per dag, teori samt häst- och stallvård. En häst per elev, indelning i 2 grupper. Under veckan tränar vi på dressyr, markarbete och hoppning, uteritter och mycket mer. Fokus ligger dock på att utvecklas i hoppning. Roliga kvällsaktiviteter tillsammans med våra ungdomsledare och vuxna. Lägret avslutas med en hopptävling för de som vill med start ca klockan 12.30. Vänner och familj är välkomna att delta som publik. Egen häst får gärna medtas. Lägret riktar sig till dig som rider junior fortsättningsgrupp.

Vecka 27: 1-4/7 VALFRITT LÄGER MÅN-TORS

Under vecka 27 finns möjlighet att skräddarsy egna ridläger efter önskemål. Är ni kanske ett gäng kompisar som vill rida tillsammans ett par dagar med någon speciell inriktning? Eller vill du ta någon extra privatlektion? Det mesta går att lösa, kontakta kontoret för bokning och prisförslag!

Vecka 31: 29/7-2/8 IGÅNGSÄTTNINGSVECKA 5 DAGAR MÅN-FRE 700:-

För ridande på Tunalids Ridklubb. Ni kan hyra häst och sköta om den som din egen under veckan. Ni får rida enligt ett förplanerat schema. En härlig vecka där ni hjälper oss att sätta igång hästarna efter betet. Samtliga hästar ägda av Tunalids Ridklubb går att boka.

Vecka 32: 5-8/8 KVÄLLSLÄGER MÅN–TORS 1000:-

I första hand för vuxna, som arbetar på dagtid. Ca 1 tim ridning per kväll. Teoriundervisning, häst- och stallvård. Möjlighet till "myskväll" med eventuell övernattning finns. Fika ingår.

Vecka 32 5-6/8 MINILÄGER FÖR BARN 4-10 ÅR. MÅN–TIS kl 9-15.00 1000:-

Dagläger mellan kl. 9.00 och 15.00. Barnen rider 1-2 pass/dag, leker, pysslar, lär sig om hästarna och har mysigt! Lunch och fika ingår. Även körning kan förekomma.

Lägret är öppet både för nybörjare samt barn som har erfarenhet sedan tidigare.

16 platser. Gruppindelning efter kunskap.

(Obs! För de som ännu inte fyllt 6 år vill vi att en förälder finns på plats och hjälper sitt barn under lägret samt är ledare av häst vid behov).

Vecka 32 7-9/8 MINILÄGER MED ÖVERNATTNING. ONS-FRE kl 9-15.00 1400:-

Lägret är öppet både för nybörjare samt barn som har erfarenhet sedan tidigare.

16 platser. Gruppindelning efter kunskap.

(Obs! För de som ännu inte fyllt 6 år vill vi att en förälder finns på plats och hjälper sitt barn under lägret).

Vecka 33 12-13/8 LÄGER FÖR RYTTARE MED FUNKTIONSHINDER MÅN-TIS

9.00-12.00 1000:-

Förmiddagsläger för ryttare med funktionshinder mellan kl 9.00-12.00. Vi pysslar med hästarna, rider 1-2pass/dag samt fikar. Vi har begränsat antal ledare så egen personal behöver medfölja.

Det går bra att ta med egen häst på våra läger, ange i så fall detta på anmälan då vi har begränsat antal platser. Vaccinationsintyg krävs.

Bokning av plats sker via mail på This is a mailto link eller sms

Anmälningsavgift för samtliga ridläger är 1000kr.

Anmälningsblankett och anmälningsavgift ska vara klubben tillhanda senast två veckor efter bokningstillfället. Annars förlorar ni Er plats.

Har du frågor angående program eller anmälan är Ni välkomna att ringa till oss

på 070-2588070 eller skicka ett mail på This is a mailto link

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL TUNALID!

Uppdaterad: 15 DEC 2017 13:36
Skribent: Tina Andersson

Spela Bingo och stöd Idrotten!

logga_alone_500x172

Stöd Tunalids RK och handla från kända nätbutiker HÄR