Hoppa till sidans innehåll

Hej alla medlemmar

26 MAR 2015 09:50
Här kommer lite information om aktuellt på Tunalid.
  • Skapad: 26 MAR 2015 09:50

Nu har ungefär halva terminen gått och ridlektionerna är i full gång. TunaCup del 1 dressyr och TunaCup del 2 hoppning är avklarade och det var roligt att se så många deltagare. Vecka 15 planeras TunaCup del 3 Working Equitation, håll utkik på anslagstavlan i stallet, där kommer mer information och anmälningslistor. För er som är sugna på att gå på ridläger så finns det fortfarande platser kvar, mer information finns på hemsidan.

 

Arbetet med att färdigställa ridhuset med kontor, cafeteria och omklädningsrum fortgår. Tyvärr har vi (igen) fått avslag på vår ansökan från Arvsfonden men vi kämpar på! 

 

Med hjälp av ekonomiskt stöd från Hudiksvalls Kommun har vi bytt ut oljepannan mot bergvärme och dragit nya vattenledningar på anläggningen. 

 

Under våren kommer vi förhoppningsvis igång med att bygga ut uteridbanan till 40 x 60 m, det innebär att vi från och med 2016 kan arrangera en massa roliga hoppträningar och hopptävlingar! Vi kommer att behöva hinder till utebanan och söker sponsorer till dessa. Hör av er om ni känner till något företag som vill sponsra oss med ett hinder, kanske ett hinder i form av sin logotype? Se exempel på http://www.safety-system.com/Produkter/Sponsorhinder 

 

Närmast behöver vi köpa in en till c-ponny till ridskolan. För att samla in pengar till en ponny ber vi om er hjälp med att sälja NewBody och/eller kakor. För att visa vår uppskattning för att ni hjälper till med detta lägger vi till en liten utmaning... 

 

 

Utmaningen

I slutet av terminen kommer vi att arrangera extra ridlektioner. Ni som säljer 20 Newbodypaket eller 40 kakpaket kommer erbjudas att delta på en av dessa lektioner utan kostnad! Försäljningskataloger finns i stallet och i köket, hittar du ingen så prata med din ridlärare om du vill vara med och sälja. 

 

 

Lycka till & tack på förhand /Styrelsen Tunalids Ridklubb

Skribent: Tina Andersson
gilla_oss_pa_fb
VÅRA SPONSORER:
Sundbergs Bilplåt & Lack

Hälsingebygg

ABKH_logo_rgb

 

     Halsinglands_Sparbank_

sunfab

AndritzLogo
 
Iggesund_Logo_CMYK
house_of_martens
XYZtrading_logo_C-RGB

Tuna Björka

 


 

Org.nr: 887500-7612
Bankgiro: 419-5889

 Swish 1234993937


Postadress:
Tunalids RK - Ridsport
Tunaborgsvägen 26
82434 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702588070
E-post: This is a mailto link

Se all info