Hoppa till sidans innehåll

Tuna Nytt Augusti 2011

12 AUG 2011 15:46
Vad händer i stallfrågan? Många har funderat över vad den lokala tidningen har skrivit angående vår ekonomi och vi vill därför förtydliga det hela här.
  • Skapad: 12 AUG 2011 15:46

Stallfrågan: Vår ansökan till kommunen angående en nybyggnation av stall baserar sig på ett bidrag av INVESTERINGSkaraktär. Ridskolan har många elever på kö och en utveckling av anläggningen skulle betyda mycket, då vi skulle kunna ge många fler en ridplats. Det är alltså inte ett bidrag för att vår klubb har dålig ekonomi, tvärtom ser den så ljus ut att vi till och med kan betala en del av ett nybygge själva. Vi kan däremot inte stå för hela kostnaden - därav vår ansökan till kommunen.

I september kommer vi få klarhet i hur stora eventuella bidrag blir samt om och när en byggnation kan bli verklighet. Vi håller tummarna! :)

 

Terminstart! Vecka 33 kör vi igång igen! För er som fortfarande står på kö och inte blivit kontaktade: Ni behåller er plats i kön och blir uppringda så snart det finns lämplig ridplats ledig.

 

Träningar: Hanna Åkerblom har hoppträningar på tisdagkvällar (jämna veckor) under hösten. Maria Ia Eriksson har 5 inbokade fredagar för dressyrträningar. Se kalandern för datum och tider.

OBS! Det krävs löst anläggningskort alternativt betalt dagkort för att rida med på dessa träningar.

 

Hästarna: Mår fint efter semester/bete och är laddade för en spännande hösttermin. Vi kommer eventuellt att låna in en shettis i verksamheten även i höst.

 

/Sylvia

 

 

 

Skribent: Sylvia Gutierrez
gilla_oss_pa_fb
VÅRA SPONSORER:
Sundbergs Bilplåt & Lack

Hälsingebygg

ABKH_logo_rgb

 

     Halsinglands_Sparbank_

sunfab

AndritzLogo
 
Iggesund_Logo_CMYK
house_of_martens
XYZtrading_logo_C-RGB

Tuna Björka

 


 

Org.nr: 887500-7612
Bankgiro: 419-5889

 Swish 1234993937


Postadress:
Tunalids RK - Ridsport
Tunaborgsvägen 26
82434 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702588070
E-post: This is a mailto link

Se all info