Tuna Nytt Januari 2012

09 JAN 2012 21:01
Nu ser vi fram mot ett nytt, spännande och utvecklande år 2012 för vår förening!
  • Uppdaterad: 10 AUG 2012 22:51

Hästarna: Kansas är fortsatt inlånad i verksamheten under januari månad.

Pluto är lite krasslig i luftvägarna, han får behandling och vilar just nu.

Stallbygget: Tyvärr gick inte vår bygglovsansökan igenom p.g.a. av att den tänkta placeringen av det nya stallet ligger för nära kraftkablar som går över vår mark. Vi måste därmed tänka om var placeringen av de nya boxarna ska vara och plan B blir att bygga ut det befintliga lektionsstallet. Det blir i och med ändringen nya pappersarbeten och beslut som måste tas vilket medför en försenad byggstart. All finansiering för byggnationen är dock klar, så snart vi får grönt ljus från alla inblandade så kör vi! :)

Ekonomi: Klubbens ekonomi ser mycket bra ut. Under året har det sålts sportlotter, vi har deltagit på julmarknaden, tävlingar har arrangerats och många extra aktiviteter har genomförts med hjälp av ideella krafter. Trots att många stora delfinansiärer finns med i den kommande stallbyggnationen så kräver den även att vi själva som förening går in och betalar en del i kalaset, så stallbygget kommer att kunna blir verklighet tack vare alla medlemmars insatser under 2011, TACK!

Årsmöte: Äger rum den 5 februari kl. 16.00 i Hörsalen på Bromangymnasiet. Är du som medlem nyfiken på vad som händer i vår klubb? Varmt välkommen! Vi bjuder på fika.

Ridkurser: Vårterminen har nu kört igång för alla ordinarie kurser.

På fredagkvällar kommer ridhuset att vara ledigt efter kl 19.15 under första halvan av vårterminen. Onsdagkvällarna har förlängts med en timme till kl. 21.15.

Nästa ridlekisstart på 5 ggr är lördagen den 28 januari, gruppen kommer att rida kl. 10.00. Anmälan till kontoret på 0650-13745.

Introduktionskurs för vuxna nybörjare är planerad med start i början av mars, 5 ridgånger. Dag och tid kommer inom kort. Håll utkik på hemsidan.

//Sylvia

Skribent: Sylvia Gutierrez