Hoppa till sidans innehåll

TunaNytt Sep/Okt 2011

28 SEP 2011 19:33
Flera projekt på gång!
  • Uppdaterad: 01 DEC 2011 12:39

  • Nu börjar saker och ting falla på plats i stallfrågan och det är nu klart att ett bygge kommer att bli av. Tjoho! Vi går just nu igenom offerter från olika byggfirmor och inväntar de sista finansieringsbesluten - hur mycket pengar vi har att röra oss med avgör hur pass stort stall vi kan bygga. Just nu ser det ljust ut!

 

  • Tunas handikapprojekt börjar ta form och vi har kommit en bit på väg. Mer om projektet finns att läsa här!

 

  • Två nya lekisgrupper samt en ny knattekurs har startat upp senaste månaden. Vi hoppas kunna beta av resten av kölistan för alla barn som vill rida så snart som möjligt.

 

  • P.g.a. det höga elevantalet är två privathästar inlånade i verksamheten under höstterminen. D-ponnyn Kansas och shettisen Sandra. Båda verkar trivas bra med lektionslivet och fungerar hittills fint.

 

  • Strömedlet i boxarna kommer att bytas inom kort. Vi kommer inte längre att använda spån utan istället halmströpellets/torv. Byte av strö är en del av vårt arbete för en mer miljövänlig anläggning.

 

  • Vi har beviljats medel från idrottslyftet för två projekt de kommade tre terminerna. Ena projektet är en fortsättning på ridlekis och det andra är ett integrationsprojekt i samarbete med Bromangymnasiets IVIK-program. Gymnasiet kommer att rida hos oss på tisdagar de kommande terminerna.
  • Årets klubbmästerskap i hoppning är avgjort och resultaten finns här! Håll utkik efter propositionen för km i dressyr som kommer inom kort!

//Sylvia

Skribent: Sylvia Gutierrez
gilla_oss_pa_fb
VÅRA SPONSORER:
Sundbergs Bilplåt & Lack

Hälsingebygg

ABKH_logo_rgb

 

     Halsinglands_Sparbank_

sunfab

AndritzLogo
 
Iggesund_Logo_CMYK
house_of_martens
XYZtrading_logo_C-RGB

Tuna Björka

 


 

Org.nr: 887500-7612
Bankgiro: 419-5889

 Swish 1234993937


Postadress:
Tunalids RK - Ridsport
Tunaborgsvägen 26
82434 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702588070
E-post: This is a mailto link

Se all info