Enkät-undersökning!

29 APR 2020 10:00
Hjälp oss att bli bättre genom att svara på enkäten, länken ligger i inlägget!
  • Uppdaterad: 29 APR 2020 10:00

Det här är en enkät till dig som är medlem i Tunalids ridklubb och som deltagit i våra ridlektioner under vårterminen. Våra ridinstruktörer och klubbens styrelse vill gärna ha din återkoppling på terminen som varit och idéer för kommande terminer för att fortsatt kunna erbjuda utvecklande och intressanta ridlektioner och en trivsam stämning i stall och ridanläggningar.
Tänk på att Tunalids Ridklubb bedriver häst och ridutbildning för alla oavsett ålder och kön. Vi undervisar och lär ut hästhantering i enlighet med Svenska Ridsport Förbundets principer. Det innebär att vi har valt ut hästar som ska passa så många som möjligt och bedriver ridskola som ska passa så många som möjligt. Det innebär också att vi inte kan skräddarsy ridlektionerna efter enskilda önskemål utan vi visar hänsyn och ger lektioner som passar många.
Tack för att du deltar i den här enkätundersökningen och svarar så fort som möjligt men senast 19 maj. Tillsammans ska vi jobba för att Tunalids Ridklubb fortsatt ska vara en samlingsplats för alla hästintresserade.

Skribent: Tina Hansback