Hoppa till sidans innehåll

Enkät-undersökning!

29 APR 2020 10:00
Hjälp oss att bli bättre genom att svara på enkäten, länken ligger i inlägget!
  • Uppdaterad: 29 APR 2020 10:00

Det här är en enkät till dig som är medlem i Tunalids ridklubb och som deltagit i våra ridlektioner under vårterminen. Våra ridinstruktörer och klubbens styrelse vill gärna ha din återkoppling på terminen som varit och idéer för kommande terminer för att fortsatt kunna erbjuda utvecklande och intressanta ridlektioner och en trivsam stämning i stall och ridanläggningar.
Tänk på att Tunalids Ridklubb bedriver häst och ridutbildning för alla oavsett ålder och kön. Vi undervisar och lär ut hästhantering i enlighet med Svenska Ridsport Förbundets principer. Det innebär att vi har valt ut hästar som ska passa så många som möjligt och bedriver ridskola som ska passa så många som möjligt. Det innebär också att vi inte kan skräddarsy ridlektionerna efter enskilda önskemål utan vi visar hänsyn och ger lektioner som passar många.
Tack för att du deltar i den här enkätundersökningen och svarar så fort som möjligt men senast 19 maj. Tillsammans ska vi jobba för att Tunalids Ridklubb fortsatt ska vara en samlingsplats för alla hästintresserade.

https://forms.gle/whU3uoTzjkWBpHyf8

Skribent: Tina Hansback
Epost: Adressen Gömd
gilla_oss_pa_fb
VÅRA SPONSORER:
Sundbergs Bilplåt & Lack

Hälsingebygg

ABKH_logo_rgb

 

     Halsinglands_Sparbank_

sunfab

AndritzLogo
 
Iggesund_Logo_CMYK
house_of_martens
XYZtrading_logo_C-RGB

Tuna Björka

 


 

Org.nr: 887500-7612
Bankgiro: 419-5889

 Swish 1234993937


Postadress:
Tunalids RK - Ridsport
Tunaborgsvägen 26
82434 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702588070
E-post: This is a mailto link

Se all info