Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart

05 JAN 2020 20:04
Snart dags för terminsstart igen. Terminen startar tisdag 7 januari. För er som rider måndagar startar vi alltså vecka 3 eftersom v 2 har en röd måndag och vi har aldrig lektioner på röda dagar. Varmt välkomna!
  • Skapad: 05 JAN 2020 20:04

Hej och välkomna tillbaka till en ny ridtermin. 

Snart dags för terminsstart igen. Terminen startar tisdag 7 januari. För er som rider måndagar startar vi alltså vecka 3 eftersom v 2 har en röd måndag. 

Hästarna har vilat 1 vecka, gått lite privatlektioner och enstaka hyrdagar och därefter varit uthyra på den årliga hyrveckan. Hyrveckan i år blev lite annorlunda då vädret inte var så kul. Alla hade nog sett fram emot snögalopper och vintriga uteritter, istället blev det lite mer ridhus än tänkt då det är halt, hårt, blåsigt och mörkt ute.

Vi har också haft en trevlig kväll som kallas "Rid och mys". Då hade vi 3 lektioner och därefter gemensam taco uppe i vår fräscha cafeteria.

För de som stöttat ridklubben extra bra och sålt mest av New Body, Ravelli och kakor har vi skänkt en ridlektion som gick av stapeln 3 januari. Tusen tack till er alla som hjälpte till att sälja, det drog som vanligt in många välbehövda tusenlappar till klubben. 

Vi har även den 3 januari haft en skötar/stallvärds dag där våra ovärderliga hjälpredor fick rida 2 hästar var under dagen. Så kul att träffas en helt vanlig dag och mysa tillsammans. 

Vi ridlärare ser nu fram emot en ny termin, vi har vilat upp oss och är mer än redo för att träffa er alla igen. 

Varmt välkomna! 

Skribent: Tina Hansback
Epost: Adressen Gömd
gilla_oss_pa_fb
VÅRA SPONSORER:
Sundbergs Bilplåt & Lack

Hälsingebygg

ABKH_logo_rgb

 

     Halsinglands_Sparbank_

sunfab

AndritzLogo
 
Iggesund_Logo_CMYK
house_of_martens
XYZtrading_logo_C-RGB

Tuna Björka

 


 

Org.nr: 887500-7612
Bankgiro: 419-5889

 Swish 1234993937


Postadress:
Tunalids RK - Ridsport
Tunaborgsvägen 26
82434 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702588070
E-post: This is a mailto link

Se all info