FAQ

• Hur anmäler jag mig till ridning? Du kontaktar oss via mejl This is a mailto link. Du kan också nå oss på telefon 070-2588070.
  • Vad kostar det att rida? Du hittar alla priser i vår prislista. Förutom ridavgiften tillkommer också medlemsavgift, så att du är försäkrad när du rider hos oss.
  • Hur stora är ridgrupperna? Vi har max nio elever per grupp. I hopp- eller dressyrinriktade grupper är max sju elever per grupp.
  • Kan jag börja rida i vuxen ålder? Det går alldeles utmärkt! Kontakta oss vi mejl This is a mailto link eller telefon 070-2588070, så ser vi om vi har någon ledig plats som passar dig.
  • Måste jag följa med då mitt barn rider? Om ditt barn är nybörjare behöver du, eller någon annan som kan hjälpa barnet följa med på lektionerna, tills barnet klarar sig själv i stallet och till häst.
  • Måste jag ha en egen ridhjälm? Nej, det finns både hjälmar och säkerhetsvästar att låna av oss. Du behöver ha mjuka byxor sominte har någon grov söm på insidan, och du behöver ett par skor med klack, till exempel ett par gummistövlar.
  • Är jag försäkrad då jag rider? Ja det är du. I medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring.