MyMOWO

Erbjudande till dig som medlem i Tunalids RK

Om MyMOWO

Som ryttare så vet vi att ridsport ställer höga krav på kroppen och att vi behöver träna både styrka, kondition och rörlighet för att kunna prestera så bra som möjligt i sadel och lotsa vår häst på bästa sätt. På MyMOWO hittar du ”Träning för ryttare” – träningspass specifikt framtagna för oss som ryttare!

MyMOWO har ett brett utbud av träningspass och träningsformer anpassade för att utföras på jobbet, hemma eller på resan. Träningsupplevelsen är viktig och därför är alla träningspass genomtänkta och går att anpassa utifrån din nivå och dagsform. Du kan använda tjänsten oavsett tidigare träningsbakgrund. Även om du redan är aktiv kan det här vara ett komplement till att hitta hälsosamma pauser för dig själv eller tillsammans med kollegor och att minska stillasittandet.

Du har dygnet-runt-tillgång till MyMOWO via ett personligt inlogg. Välj hur du vill nyttja utbudet. Passen är mellan 5 och 30 minuter långa och indelade i olika kategorier. Allt du behöver är en smartmobil, surfplatta, dator eller annan skärm där du har tillgång till internet samt att du registrerat dig för att få tillgång till passen.

Med MyMOWO har du enkel tillgång till ett stort och varierat utbud av olika träningsformer vart du än befinner dig. Och laddar du ner MyMOWO-appen så finns det också möjlighet att spara ner träningspass och träna offline. Perfekt på resan eller när du inte har tillgång till wifi! Appen är gratis för alla medlemmar och du hittar den på App Store och Google Play genom att söka på ”mymowo”.

Erbjudande Just nu erbjuder vi dig som medlem i Tunalids RK 14 dagars kostnadsfri träning på MyMOWO. Därefter får du 20 % rabatt på medlemskapet och tränar för 119 kr/mån (ord. 149 kr/mån).

Såhär kommer du igång: - Gå till www.mymowo.com/register/tunalidsrk

- Registrera dig med dina uppgifter.

- Välj ett pass och tryck på play så är du igång! Om du redan är eller har varit medlem på MyMOWO ber vi dig att maila till This is a mailto link så hjälper vi dig vidare med din registrering.

Krånglar det med din registrering?

Se över vilken webbläsare du använder. Vi rekommenderar dig att använda webbläsarna Google Chrome eller Safari som är bäst kompatibla med MyMOWO. Ett tips är att även uppdatera webbläsaren samt rensa historiken. Du kan också testa att registrera dig via din mobiltelefon eller någon annan enhet ex. din privata dator eller läsplatta. Om du fortsatt upplever att det krånglar ber vi dig att kontakta oss på This is a mailto link så hjälper vi dig vidare!

Uppdaterad: 31 MAR 2021 12:25 Skribent: Veronica Freij