Hoppa till sidans innehåll

Hej alla fina medlemmar...

22 FEB 2022 14:17
  • Skapad: 22 FEB 2022 14:17

Jag tänker att det är dax att presentera mig själv även om jag har skrotat runt här på Tunalid sedan augusti månad och de flesta säkert vet vem jag är till utseendet varje fall.

Jag heter Ulrika Rask och är sedan den första januari verksamhetschef på Tunalids Ridklubb. Jag har de närmaste 20 åren jobbat med ekonomi och det kommer jag fortsätta att göra, men nu kommer jag även att blanda upp det med hästar och verksamhetsstyrning på Tunalid. Det känns otroligt spännande och framförallt utmanande. Hästar är inget nytt för mig men jag har haft ett låååångt uppehåll innan en av mina tjejer började rida. 

Tunalids Ridklubb har en lång historia bakom sig och många verksamhetsår har passerat. Det har gått upp och det har gått ner. Idag har vi stora utmaningar framför oss, skenade elpriser, rekordhöga dieselpriser och höpriser som vi inte har någon aning om vad de kommer att hamna på. Vi har en anläggning som behöver massor med vård och omsorg och det i sig kostar massor med pengar. 

Jag ber er därför om hjälp, vi har massor som behöver åtgärdas på anläggningen. Kanske du kan hjälpa till med något eller kanske du har en firma som kan sponsra oss i vårt förbättringsarbete genom tjänster eller sponsoravtal. Vi är i behov av allt från städgrejer till stora sponsoravtal, kanske vill just du att ditt företag ska synas hos oss, på kläder eller i ridhuset. 

Alla kan göra någonting men ingen kan göra allt. Men tillsammans blir det väldigt mycket gjort. 

Vi kommer att ha städdag under senare delen av våren, då kommer vi bjuda in alla för en heldag tillsammans så vi får göra vår utemiljö lite snygg samt ha trevligt tillsammans.

Vi kommer att sätta ihop arbetsgrupper för olika pågående projekt för att på så sätt kanske få med rätt personer/kompetens.

Det första som vi kommer att starta med är att vi ska sätta ihop en sponsorgrupp som ska ta tag i vår sponsring. Här behöver vi medlemmar som kan prata och har lätt för att ta kontakt. Kanske har du/ni ett stort nätverk av vänner /företag som ni redan har en etablerad kontakt med som vi kan använda oss av.

Känner du att ja,  jag har massor med förslag eller det här kan jag hjälpa till med så tveka inte att kontakta oss.

This is a mailto link

eller 070-2588070

Ulrika Rask

Skribent: Ulrika Rask
E-post: Adressen Gömd

Klubbkläder 
WebshopHudikProfil Logotyp

gilla_oss_pa_fb
VÅRA SPONSORER:
Sundbergs Bilplåt & Lack

Hälsingebygg

ABKH_logo_rgb

 

     Halsinglands_Sparbank_

sunfab

AndritzLogo
Iggesund_Logo_CMYK
house_of_martens
XYZtrading_logo_C-RGB
Org.nr: 887500-7612
Bankgiro: 419-5889

 Swish 1234993937


Postadress:
Tunalids RK - Ridsport
Tunaborgsvägen 26
82434 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702588070
E-post: This is a mailto link

Se all info